Vastustelen.


Mitä enemmän vastustelen, sitä enemmän väsähdän.

Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Mitä on vastustelu? Miksi sitä on? 
Kuinka siitä pääsee eroon? Ja miksi siitä pitäisi päästä eroon? 

Vastustelu väsyttää, sillä se vie voimia ja elämästä tulee sinnittelyä ja selviämistä vaativa suoritus. 

Vastustelu hidastaa saamasta elämässä niitä kokemuksia, joita haluaa kokea. Yleisen luulon mukaan, vastustelemalla elämä olisi mahdollisimman turvallista. Tämä on kuitenkin universaalien lakien vastaista. Kvanttiajattelu on tuomassa suurempia oivalluksia tietoisuuteemme, jotka tuovat helpotusta jokaisen meikäläisen elämään. Se tieto vain pitää suostua ottamaan vastaan. Vastustelematta. Anna sille mahdollisuus. 

Vastustelua on mm. epäilykset, pelot, epäluottamus elämää kohtaan, epätoivoinen hallinnan tarve, keskittyminen ei haluttuun, piilotetut henkiset kivut, takertuminen aikaisempiin huonosti menneisiin kokemuksiin, negatiivinen mieliala, pessimistinen asenne, letkautukset jotka peittelevät huumoriin syvemmän negatiivisen uskomuksen, epätoivoinen ajatus, epäusko omaan arvoon, epäluottamus omiin kykyihin, negatiiviset uskomukset ja olettamukset sekä rakkauden etsiminen väärästä paikasta.

Vastustelua saavat aikaan mm. vanhentuneet uskomukset, jotka ovat saaneet alkunsa ajasta, jossa elimme selviämisen avulla ja jossa uhkia piti välttää ja paeta. Hyvä idea periaatteessa ja toimi silloin, mutta tämän päivän elämässä tapana toimimaton, sillä elämä on muuttunut ja muuttuva ja se on sen luonnollinen ominaisuus. Vastustelemalla kun ei päästä eroon mistään maailmassa, joka toimii vetovoiman lakien mukaan. Voimme kuitenkin onneksemme tehdä päivityksiä ja korvata vanhaa uudella. Myös erilaisten yhteisöjen määräykset, pelottelut, uhkailut ja vaatimukset aiheuttavat vastustelua. Ne myös vaativat olemaan tietynlainen, joka jo itsessään on rajoittamista ja epäluonnollista, hyväksymätöntä vastustelua. 

Huono itsetunto on omiaan saamaan vastustelun voimakkaaksi. Riittämättömyyden ja arvottomuuden mielenmaisema on herkkua vastustelulle. Muille tapahtuneet huonot kokemukset aiheuttavat vastustelua, mikäli ajatus on, että sama tapahtuu kaikille samoissa olosuhteissa ja ulkopuoliset tekijät määräävät, mitä meille tapahtuu. Vastustelua aikaan saa myös tietämättömyys universaalien lakien periaatteista. 

Vastustelu aiheuttaa enemmän hankaluuksia, kuin mitään hyvää. Taistele tai pakene tila pitkittyneenä nykypäivän elämässä, on omiaan aiheuttamaan epätasapainoisen tilan takia kehossa erilaisia sairaustiloja. Pahoinvointi lisääntyy etsiessämme hyvinvointia väärillä keinoilla. 

Vastustelusta irti päästäminen onnistuu itselle sopivia menetelmiä käyttäen. Mm. erilaiset ohjatut meditaatiot, itseensä tutustuminen aidosti, itsensä rakastamisen taidon opettelu, ja monia muita keinoja löytyy varmasti. 

Vastustelu on epäluonnollista, mutta inhimillistä. Vastustelusta vapautuminen on kuitenkin mitä ihastuttavin kokemus, joten hyvinkin arvokas. Emme varmastikaan pääse eroon täydellisesti vastustelusta, mutta vastustelun vähentäminen riittää siihen, että elämä saa tilaisuuden asettua uomiinsa palvelemaan sinua ja parastasi, sen sijaan, että jatkat elämääsi uhriksi syntyneenä. Kun ilmaiset halukkuutesi löytää jotain, etkä vastustele, se pääsee tulemaan luoksesi. "Saat, mitä pyydät" toimii ja se onkin luonnollinen elämän toimintatapa, kun vastustelusta päästetään irti, eikä siinä ole yhtään mitään hokkuspokkusta.

💖Maarit

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivien lempeät energiat.

Välittäisinkö vähän itsestänikin, vai rakastaisinko oikein kunnolla?

Kumpi parempi, vai molemmat yhdessä.